Tereza Brodská na sociální síti: Uvedla se dojemným snímkem!

Tereza Brodská zveřejnila dojemný snímek s rodiči

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. července 2020 10:00

Hercům i dalším umělcům slouží sociální sítě především ke komunikaci s fanoušky, řada z nich se ale stále drží stranou. Tereza Brodská se nakonec nechala přemluvit a na Instagramu se uvedla velice dojemným snímkem.

V šoubyznysu už se dnes bez sociálních sítí obejde opravdu jen málokdo. Minulý týden jsme vás informovali o aktivitách herce Pavla Kříže. Nyní si instagramový profil zřídila i jeho kolegyně Tereza Brodská.

Za pouhých pár dní už jí na zmíněné platformě sledují více než 3 tisíce lidí, kteří tak měli možnost zaznamenat hned pětici příspěvků. Obzvlášť jeden konkrétní dojal snad úplně všechny fanoušky členky slavné herecké rodiny.

Brodská se totiž pochlubila černobílým archivním snímkem, na kterém je ona sama ještě malým miminkem. Na obrázku samozřejmě nechybějí její rodiče, herci Vlastimil Brodský a Jana Brejchová.

Příznivci jí samozřejmě na sociální síti náležitě přivítali, Brodská jim na oplátku prozradila, proč se k tomuto kroku odhodlala. „Nakonec mě kamarádky přemluvily,“ konstatovala.

Témata: Tereza Brodská Vlastimil Brodský Jana Brejchová