Felix Slováček bez servítek o Patrasové: Ať jde…!

Felix Slováček 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. července 2020 9:22

Dáda Patrasová a Felix Slováček si už dlouho nemohou přijít na jméno. Nějaký zvrat k lepšímu zatím rozhodně není na obzoru. Manželé si totiž přes média vyměňují ostré vzkazy. Co prohlásil slavný hudebník?

Jak vás stars24.cz informoval, Dáda Patrasová minulý týden v rozhlasovém vysílání promluvila o složitém období, kterým si prochází kvůli rozpadu manželství. Jejího muže ale slova pronesená v přímém přenosu zvedla ze židle.

„Nevím, jestli si prožila peklo. Já jsem si prožil zase svoje peklo. Každej si prožíváme svůj očistec a peklo a každej to vidíme jinak. Stavíme si barikády, ona to vidí ze své, já zase ze své,“ řekl Felix Slováček webu tn.cz.

Herečka ho prý označila za viníka všech problémů, on to ale vidí jinak. „Jsem přesvědčen, že je to všechno o jejím alkoholu. Její problém s alkoholem neskončí nikdy. Ona se léčit nechce, takže si myslím, že není možnost, že to přestane. Už to zkoušel kdekdo,“ ulevil si známý hudebník.

Na závěr poslal manželce poměrně jasný vzkaz. „Ať se jde okamžitě léčit! Protože to je alfa a omega celýho jejího bytí a nebytí, života a smrti,“ konstatoval Slováček.

Témata: Felix Slováček Dagmar Patrasová