Dominika Gottová u konce se silami? Takhle by to dál nešlo!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. července 2020 8:44

Dominika Gottová se snad poprvé od návratu do Česka dostala do opravdu kritické situace, sama přiznala, že prakticky přežívá z měsíce na měsíc. Přesto se rozhodla seknout s prací v baru. Co ji k tomu vedlo?

Dominika Gottová v minulém týdnu potvrdila odchod z jedné ze svých dvou prací. Za barem už ji momentálně nezastihnete. Kolem jejího konce v podniku kolovala spousta spekulací, a tak není divu, že se ona sama rozhodla tento krok vysvětlit.

„Už nešlo dál kombinovat dvě práce najednou a ve dnech volna v jedné být v té druhé. Dělala jsem to tak měsíc a půl, ale bylo to na hranici sil. Potřebuji také mít nějaký soukromý život, proto jsem zvolila stálou práci v uzeninách, kde je jasně dané, jaký budu mít příjem,“ svěřila se webu ahaonline.cz.

Jenže i na práci v uzeninách už nejstarší dcera legendárního zpěváka objevila jeden negativní prvek. Lidé se chodí na místo přesvědčit, že za pultem opravdu pracuje ona.

„Prosím všechny, nejsem hudební ani filmová hvězda, která potřebuje vyprodávat sály! Já mám jasně dáno, kolik vydělám. Nemám výplatu podle toho, kolik lidí si na mě koupí lístek. Prosím všechny o pochopení a klid na práci. Snažím se normálně uživit, tak mi to prosím umožněte,“ vzkazuje Gottová.

Témata: Dominika Gottová