Veronika Žilková po návratu do Česka: Dohoda s manželem!

Veronika Žilková s manželem Martinem Stropnickým 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. července 2020 11:25

Veronika Žilková už je pár měsíců zpátky v Česku, ale bez manžela, který má a dál bude mít povinnosti v Izraeli. Proto mezi sebou uzavřeli jistou dohodu. Čeho přesně se týká?

Veronika Žilková žila poslední dobou většinu roku v Izraeli, kde doprovázela manžela na diplomatické misi. Na jaře se ale kvůli mamince rozhodla v době koronavirové pandemie vrátit do Česka. Podle všech informací tomu tak zůstane i nadále.

V zahraničí si to přitom velice oblíbila. „Strašně mi chybí celý Izrael. Pandemie a moje máma mě přinutili se vrátit zpět do Česka. Návrat do Izraele se zatím nekoná,“ prozradila webu pluska.sk.

„S manželem jsme se dohodli, že i dcera (Kordula) nastoupí na střední školu v Praze. V Izraeli je druhá vlna pandemie. Takže jsme vyměnili americkou školu za českou. Táta bude za námi létat a my za ním, hned jak se otevřou hranice,“ přiznala oblíbená herečka.

Žilková na závěr uvedla, že v Izraeli probíhala pandemie odlišně. „Lidé například nesměli jít víc jako 100 metrů od domu, a to i se psem,“ dodala.

Témata: Veronika Žilková