Krampol šokuje: Za alkoholismus své ženy můžu já!

Jiří Krampol

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. února 2018 16:55

Trable známého moderátora a herce Jiřího Krampola s manželkou Hankou nejsou veřejnosti neznámé. Nikdo ale dlouho nevěděl, jak začaly. To se nyní herec rozhodl prozradit.

Krampolova žena Hanka má problém s alkoholem a ačkoliv o tom herec nerad mluví, budiž mu ke cti, že se tím netají. Nyní ale prozradil, že to nikdy neměla lehké.

"Ono žít se známým hercem rozhodně nikdy nebyl med. Přišla tak kvůli tomu o všechny kamarádky a začaly se na ni lepit podivné existence,“ prozradil deníku Aha! Krampol, proč se jeho žena uchýlila k alkoholu.

Podle něj není dobrá ani jejich rodinná situace. "Hanička je učitelka a miluje děti. Přitom svoje vlastní vnouče více než rok neviděla. Nemáme dobré vztahy se snachou a vlastní syn, když chce zavolat mámě, tak to musí dělat tajně!“ dodal Krampol.

Sama Hanka ale už roky doufá, že se situace zlepší. Už dříve prozradila, že svého syna skoro vůbec nevídá. "Ráda bych víc vídala vnoučata, ale on stále říká, že nemá čas. S manželem věříme, že se to zase zlepší, bude nás zase navštěvovat," uvedla před časem.

Témata: Jiří Krampol