Helena Vondráčková a Michal David: Přišli o velký koncert!

Helena Vondráčková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. července 2020 16:43

Ačkoliv se opatření proti koronaviru prakticky úplně rozvolnila, hudební hvězdy stále přicházejí o vystoupení. Na Slovensku museli zrušit koncert, kde měli vystoupit Helena Vondráčková a Michal David.

Helena Vondráčková a Michal David k sobě mají blízko už dlouhé roky, ostatně slavný hitmaker napsal pro legendární zpěvačku jednu z jejích nejznámějších písní, která se jmenuje Dlouhá noc.

Teď spolu oba sdílejí zklamání z toho, že přišli o koncert, který se měl konat při příležitosti 65. narozenin slovenského zpěváka Otto Weitera. „Plánoval jsem velkou oslavu, která by se nesla ve znamení koncertu. Dokonce tam měl být i symfonický orchestr,“ prozradil Weiter webu cas.sk.

„Kvůli koronaviru jsme to museli všechno zrušit. Mrzí mě to, protože tam mělo být i mnoho mých kamarádů jako Michal David, Helena Vondráčková, Evka Máziková, Peter Stašák či Robo Kazík a podobně,“ dodal.

Vondráčková a David však nemusejí smutnit dlouho. Weiter konstatoval, že by chtěl koncert zorganizovat jindy, až bude situace příznivější.

Témata: Helena Vondráčková Michal David