Dominika Gottová dosáhla svého? Tohle nikdo nečekal!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. července 2020 8:34 | Aktualizováno: 11. července 2020 22:05

Když se Timo Tolkki před pár dny vrátil do Česka, spousta lidí napjatě očekávala, co se zase bude dít. Teď to ale vypadá, že Dominika Gottová dosáhla svého. Nikdo nejspíš nečekal, že to půjde tak rychle.

Dominika Gottová jen pár dní před blížícími se nedožitými 81. narozeninami slavného tatínka opět poutá pozornost. Rozhodla se udělat jistou změnu v pracovním životě, to ale zdaleka není všechno.

V Česku se totiž v posledních dnech znovu objevil její manžel Timo Tolkki, který strávil poslední měsíce v Mexiku. Dalo se přitom čekat, že bude na nejstarší dceru legendárního zpěváka opět dorážet. Několikrát dal jasně najevo, že se s plánovaným rozvodem jen těžce smiřuje.

Všechno ale nasvědčuje tomu, že i tentokrát odešel s nepořízenou. Gottová podle informací webu super.cz zveřejnila na sociálních sítích fotografii ze společného setkání. Finského hudebníka přitom opět upozornila, že pro ni je manželství minulostí. „Pěkná večeře jako přátelé při návštěvě Tima v Praze,“ napsala podle serveru.

Tolkki si to nejspíš uvědomil a rychle svěsil hlavu. Z jeho facebookového profilu je patrné, že si sbalil kufry a odcestoval z Česka.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki