Timo Tolkki dostal ZÁKAZ! Dominice nesmí být nablízku!

Timo Tolkki 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. července 2020 16:12

Loni se jejich manželství po dlouhých letech rozpadlo, ale na papíře trvá dál. Timo Tolkki a Dominika Gottová jsou teď zase oba v jedné zemi, přesto jim v cestě k setkání stojí jisté překážky.

Dominika Gottová má v těchto dnech spoustu starostí v osobním i pracovním životě. Zcela do toho zapadá především fakt, že se do Česka vrátil její manžel Timo Tolkki, který strávil poslední měsíce v Mexiku.

Nejstarší dcera legendárního zpěváka se s ním už poměrně dlouhou dobu snaží rozvést, leč zatím neúspěšně. Dotírání finského hudebníka jí přitom přidělává jen samé komplikace. Alespoň to tvrdí muž, který Dominice pomáhal po jejím návratu do rodné země.

„Timo k ní nesmí. Je to jedna z podmínek nájemní smlouvy,“ prozradil webu expres.cz Miroslav Kolodziej, který si s ní v posledních měsících nemůže přijít na jméno. Je proto otázkou, odkud takové informace bere.

Těžko říct, Kolodziej to každopádně ještě blíže specifikoval. Gottová prý od majitelky dostala hned dvě podmínky. „Nesmí doma kouřit a nesmí ubytovat Tima,“ uvedl s tím, že jinak dostane výpověď.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová