Veronika Kopřivová se odhalila! Pravdu o vztahu s Mírou ale tají dál!

Veronika Kopřivová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. července 2020 14:54

Veronika Kopřivová nemá s odvážnými fotkami problém, zato odhalit pravdu o vztahu se svalovcem Mírou se jí stále nechce. Všechno přitom nasvědčuje jen jedné jediné věci.

Veronika Kopřivová jistě dobře ví, že její bývalý partner Jaromír Jágr má podle všeho novou známost, dokonce se na toto téma i vyjadřovala do médií. Naopak s jejím osobním životem to až tak slavně nevypadá.

V posledních dnech a týdnech se poměrně často spekuluje o tom, zdali mezi ní a Miroslavem Dubovickým nedošlo k rozchodu. Přestali se spolu totiž objevit na fotkách, kterými dříve zásobovali své profily na sociálních sítích.

Teď naopak modelka na instagramu zveřejnila snímek v rouše Evině, jak ji donedávna vídal právě jen Míra. Rodačka z Teplic dokonce psala o „nás“, ale blíže nespecifikovala, koho tím myslela. Spekulacím tak přítrž neučinila.

„Spontánní nápad vypadnout z Prahy neměl chybu! Krásné ubytování, výborné jídlo, privátní vířivka/sauna, masáže, relax, krásné prostředí, rybaření a dnes nás ještě čeká výlet po okolí,“ svěřila se Kopřivová.

Témata: Veronika Kopřivová