Markéta Konvičková: Těhotenství je vidět tady!

Markéta Konvičková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. července 2020 13:00

Nebývá zvykem, aby musela nastávající maminka dokazovat ostatním lidem, že je doopravdy těhotná. V poslední době se s tím čas od času setkává Markéta Konvičková. Jak na to reaguje?

Markéta Konvičková začíná poslední trimestr těhotenství a už se těší, až s kamarádkou Monikou Bagárovou vezmou kočárky a budou společně chodit na procházky. Zatím si ale s partnerem Rendou užívá letní dovolenou v Chorvatsku.

Moc příjemné jí však nejspíš nejsou komentáře lidí, kteří upozorňují na to, že na ní zatím moc není poznat, že nosí v břiše svého potomka. Sympatická blondýnka se na takové narážky snaží reagovat na sociálních sítích.

Naposledy se tak stalo u fotografie z bazénu, kde sama sebe označila za „velrybu ve vodě“. Ona sama má na věc jasný názor. „Když máš těhotenství v prsou,“ napsala v rámci tzv. hashtagů a ještě poradila, že kdo chce vizuálně přibrat, má si prý koupit proužkované plavky.

Sama zpěvačka tedy nemá pocit, že by na ní těhotenství nebylo vidět, ačkoliv poměrně nedávno přiznala, že má „nahoře“ jen dva a půl kilogramu.

Témata: Markéta Konvičková