Lucie Vondráčková psala o lásce: Teď ukázala fešáka!

Lucie Vondráčková a Sámer Issa 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. července 2020 12:22 | Aktualizováno: 11. července 2020 10:51

Je to jen pár dní, co Lucie Vondráčková psala na sociální síti o „lásce“. Na tom samém místě nyní zveřejnila několik fotek s jedním fešákem. Není to přitom žádné tajemství, protože všichni vědí, o koho jde.

Lucie Vondráčková je od rozpadu manželství s Tomášem Plekancem, které bylo letos na jaře konečně definitivně rozvedeno, oficiálně nezadaná. Čas od času ale rozčeří vodu snímkem s nějakým pohledným mužem.

Od jejího loňského návratu do Česka bylo takových adeptů hned několik, jeden se věnoval parkouru, jiný zase hokeji. Nakonec ale měli všichni jedno společné. Ani jednomu z nich se nepovedlo získat si srdce dvojnásobné maminky.

Ve čtvrtek ale oblíbená herečka a zpěvačka zveřejnila další takovou fotografii. Muže ze snímku ihned všichni poznali. Šlo totiž o Sámera Issu, na kterého se před lety stála fronta. Jak ale Vondráčková prozradila, jde zase jen o pracovní spolupráci. „Brzy nová písnička,“ napsala výstižně.

Zajímavostí je, že nejde o prvního účastníka historicky první řady talentové soutěže SuperStar, s nímž se pustila do společné písničky. Před několika měsíci to zkusila s Juliánem Záhorovským. Tento recept se tedy pravděpodobně osvědčil.

Témata: Lucie Vondráčková Sámer Issa