Zoufalá Dáda Patrasová: Tohle si Anička určitě nezasloužila!

Dagmar Patrasová 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. července 2020 10:57

Herečka Dagmar Patrasová prožívá kvůli nemoci své dcery náročné chvíle. Anička Slováčková bojuje s rakovinou prsu, kvůli které přišla o vlasy. Jak se zdá, vše je na dobré cestě, přesto má její máma hlavu plnou starostí!

Moderátora pořadu Blízká setkání Českého rozhlasu Aleše Cibulku zajímalo, jak Dáda Patrasová jako matka prožívá to, čím si teď prochází její dcera. „No, je to hrozně těžký. Je to těžký a řekla bych i pro syna, možná snad i pro manžela,“ popisuje herečka s pohnutím v hlase.

„Je to holka, který je 24 let. Holka, která miluje zvířata, pomáhá všem. Nosí věci do útulku, Stará se o různé nadace. Ta si to prostě nezasloužila todleto,“ posteskla si nešťastná herečka.

Občas si prý říká, co Anička provedla, že ji potkalo něco takového. „Nevím, asi to Bůh tak nějak chce a já doufám, že jí pomůže,“ uvedla Patrasová. „Pere se statečně a teď už jí začínají růst vlásky.“ popisuje.

Anička Slováčková už má za sebou první fázy léčby rakoviny prsu, před nějakým časem ale prozradila, že v terapii bude třeba ještě pokračovat „Teď mě čeká ozařování. Doufám, že mě nic nového nepřekvapí a že to je všechno za mnou,“ řekla webu super.cz.

Témata: Dagmar Patrasová Anna Slováčková