Hokejistova „ex“ Puhajková o Jágrovi: Vztah s ním? Je to tlak!

Inna Puhajková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. července 2020 10:25

Jaromír Jágr vystřídal během svého života spoustu partnerek, nechyběla mezi nimi ani Inna Puhajková. Známá moderátorka dobře ví o hokejistově nové známosti. Jaké zkušenosti by jí mohla předat?

Jaromír Jágr má údajně novou známost, což vyšlo najevo poté, co byl spatřen s dámským doprovodem v luxusním hotelu ve Špindlerově Mlýně. Z tajemné krásky se následně vyklubala jistá Dominika Branišová.

Hokejistova bývalá partnerka Inna Puhajková přesto čelila v práci narážkám. „Je fakt, že kluci v práci se mi také smáli, že jsem byla ve Špindlu,“ prozradila webu super.cz. Sama vzápětí připomněla, že ji zase v začátcích přirovnávali k Ivě Kubelkové, další expřítelkyni Jágra.

Moderátorka to s olympijským vítězem dala dohromady, když jí bylo 20 let a byla dle svých slov nepolíbená šoubyznysem. „Tlak to byl velký. Jí je tuším 26 let, takže je zkušenější než já v té době. Věřím tomu, že si poradí,“ konstatovala.

Puhajková necítí žádnou zášť, že jí to s Jágrem nevyšlo, naopak mu přeje štěstí. „Hlavní je, aby jim to klapalo, rozuměli si, aby to fungovalo,“ dodala.

Témata: Inna Puhajková Jaromír Jágr