Legendární Iva Janžurová udivuje: Přání dožít se stovky?!

Janžurová, Iva

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. července 2020 14:14

Nejen rodinní příslušníci, ale také každý fanoušek českého divadla a filmu by si přál, aby tu s námi Iva Janžurová byla co možná nejdéle. Co si ale v tomto ohledu přeje sama legendární herečka?

Příští rok oslaví Iva Janžurová kulaté 80. narozeniny, na bilancování má ale podle všeho ještě čas. Naznačila to, když mluvila o jednom ze svých posledních filmů. Jindy se prý dokonce explicitně nechala slyšet, že by se ráda dožila stovky.

Podle svých slov se pouze dopustila fóru při odpovědi na překvapivý dotaz. „To nebylo z mé hlavy, já bych se nic takového neodvážila tvrdit,“ prozradila webu idnes.cz s tím, že by jí ale někdo musel slíbit, že o tom bude vědět.

Legendární herečka tedy tato slova tak trochu bere zpět. „Takže ne že bych měla takové přání a chtěla jím zatěžovat Pánaboha,“ vysvětlila Janžurová, která však prý jednou dostal znamení, že by to přece jen s tou stovkou mohlo vyjít.

„Jednou jsem byla u léčitele, ten se na mě zadíval, sotva jsem vešla, a hned mi sdělil: ‚Vy tady s námi budete dlouho!‘ Jak tady bude dlouho on, aby tu věštbu podpořil svým magickým odhadem, to je ještě otázka,“ dodala.

Témata: Iva Janžurová