Těhotná Markéta Konvičková: Konečně je všechno, jak má být?!

Markéta Konvičková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. července 2020 12:19

Každé těhotenství je zázrak, což v případě Markéty Konvičkové platí dvojnásob. Zpěvačka měla ještě nedávno velké zdravotní potíže, a tak na ni lidé dávají velký pozor. Čeho si v posledních dnech všimli?

Nastávající maminku Markétu Konvičkovou sledují fanoušci o to bedlivěji, že má za sebou poměrně vážné zdravotní potíže. Proto jim neuniklo, že podle jejich názoru jí nijak zvlášť neroste bříško.

Sympatická zpěvačka se rozhodla kontrovat snímkem, na kterém je bříško jasně patrné. S partnerem Rendou ho pořídili na probíhající dovolené v Chorvatsku, kam se vydali podobně jako mnoho dalších Čechů.

Sama Konvičková ještě krátce před začátkem třetího trimestru připouštěla, že na ní těhotenství není moc vidět. Tou dobou měla podle svých slov „nahoře“ jen dva a půl kilogramu. Zároveň ale uvedla, že je všechno v naprostém pořádku.

Populární blondýnka si chce nyní užít poslední týdny těhotenství, jistě už se ale těší i na chvíli, kdy s kamarádkou Monikou Bagárovou vyrazí s kočárky společně na procházku.

Témata: Markéta Konvičková Monika Bagárová