Patricie Pagáčová stresuje fanoušky? Zazněla zajímavá slova!

Patricie Pagáčová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. července 2020 16:56

Patricie Pagáčová zjistila v těchto dnech jednu nemilou věc, a to přímo na sociálních sítích. Někteří lidé je podle všeho berou až moc vážně. Oblíbená herečka jim proto promluvila do duše.

Patricii Pagáčovou donutil příspěvek od bazénu k zamyšlení, které se týká jedné konkrétní sociální sítě, a to Instagramu. Podle ní na něj lidé dávají fotky, kde jim to sluší a kde se sami sobě líbí. „Je to takový honění ega prostě,“ konstatovala.

„Upřímně… já mám tak od února období, že mám asi o 2-3 kilogramy víc, než bych chtěla, ale nějak se mi nedaří s tím nic pořádně udělat. Tak si občas udělám hezkou fotku, abych si řekla, že to není tak hrozný,“ pokračovala herečka.

„Mám dny, kdy se cítím super a žádný 3 kilogramy mě netrápí, líbím se sama sobě a pak jsou dny, kdy mám pocit, že jsem mega hroch a nemůžu se na sebe ani podívat… tak to prostě je, fakt nemá smysl se lynčovat za to, když náhodou nejsme jeden den pozitivní, protože to ani nejde. Mít blbej den má taky svoje opodstatnění,“ píše někdejší hvězda Ulice.

Pro své fanoušky tak měla na závěr jednoduchý a jasný vzkaz. „Ve zkratce bych prostě jen byla nerada, aby moje fotky někoho stresovaly, protože to opravdu není potřeba,“ dodala Pagáčová.

Témata: Patricie Solaříková