Ivu Kubelkovou zklamala dcera? Natálie radikálně změnila vzhled!

Natálie Jirásková s mámou Ivou Kubelkovou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. července 2020 15:05

Dcera Ivy Kubelkové je v pubertě, kdy mají občas rodiče a děti mezi sebou problémy. Známá modelka se nyní musela vypořádat s radikální změnou vzhledu "malé" Natálie. Co na ni řekla?

Už docela dlouho je jasné, že u Ivy Kubelkové nepadlo jablko daleko od stromu. Kdo sleduje starší z jejích dcer na sociálních sítích, tomu už asi došlo, že šestnáctiletá Natálie, která nosí tatínkovo příjmení Jirásková, koketuje s tím, že se vydá v jejích šlépějích.

O tom, že má na co navazovat, není pochyb. Kubelková je první vicemiss České republiky za rok 1996 a v modelingu má za sebou řadu úspěchů. Z komentáře maminky na sociální síti ale vyplývá, že jí jde u dcery v první řadě o něco jiného, a to o vzdělání.

„Když si vaše dítě chce jít vlastní cestou… nemá smysl mu bránit… speciálně, když vidíte, jak je šťastná. No ale přeci jen jsem si neodpustila nakonec jednu výchovnou… ‚Teď aby ta hezká hlava byla taky plná vědomostí‘,“ napsala na instagramu.

Kubelková tak komentovala fakt, že její dcera změnila vizáž, což je v modelingu běžná věc. Natálie má nyní blonďaté vlasy.

Témata: Natálie Jirásková Iva Kubelková