Eva Burešová ze Slunečné v šoku: Výhrůžky zabitím od malé holčičky!

Eva Burešová (herečka) 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. července 2020 14:20

Eva Burešová oněměla úžasem, když se probírala zprávami, které jí přišly od fanoušků seriálu Slunečná. Nechyběly mezi nimi totiž poměrně ostré výhrůžky. Ještě více zarážející je pak věk jejich autora.

Eva Burešová teprve před několika dny potvrdila rozchod se svým posledním partnerem, jedna věc je ale jistá. Pokud by chtěla, tak rozhodně nemusí zůstat dlouho nezadaná. Vzhledem k úspěchu Slunečné je zájemců bezpochyby mnoho.

Hvězda „primáckého“ seriálu ale naznačila, že zájem lidí dokáže být také pěkně otravný. „Divní fanoušci píšou kolegovi Marku Lamborovi. Nedávno dostal hodně šílenou nabídku od asi desetileté holčičky,“ řekla dle webu blesk.cz magazínu Téma.

„Pak psala i mně – vyhrožovala mi, že mě zabije, protože jsem jí přebrala kluka. Bohužel hodně lidí, a nejen dětí, má pocit, že jsme v reálu úplně stejní jako v tom seriálu. Mají pocit, že nás znají a že jsme jejich,“ vysvětlila herečka.

Sama Burešová se snaží děti usměrnovat a nabádat rodiče, aby je měli více pod kontrolou. Ne vždy se to ale podaří. „Děti mi kolikrát pošlou své adresy, telefonní čísla a já se jim marně snažím říct, že tyto informace by s nikým neměli sdílet,“ dodala.

Témata: Eva Burešová