Dáda Patrasová udeřila: ZRADA nejbližšího člověka!

Dagmar Patrasová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. července 2020 11:39

Dáda Patrasová už mu rozhodně nehodlá odpustit. Oblíbená herečka a zpěvačka odsoudila jednoho ze svých nejbližších lidí, který ji podle jejích slov zradil. Nejspíš už tušíte, o kom je řeč.

Vztahy v rodině Dády Patrasové nejsou zrovna ideální, především mezi ní a jejím stále ještě právoplatným manželem Felixem Slováčkem. I o tom byla řeč v pořadu Blízká setkání ve vysílání Českého rozhlasu.

Patrasová v něm prozradila, že už se cítí poměrně dobře. Předtím ale podle svých slov zažila pět let utrpení. „Já jsem se snažila, protože jsem manžela znala, věděla jsem, že to není první úlet, tak jsem si říkala, že se asi vrátí,“ řekla o hudebníkově poměru s výtvarnicí Lucií Gelemovou.

„Jak je vidět, teď narazil na to pravé ořechové, a já jsem si po dvou letech řekla, že nebudu sedět doma a čekat, až se vrátí. Do toho mě zavolal právě Vito z Itálie, což je náš přítel, známe ho 20 let. Říkal, že se rozvedl a že si četl, co se kolem mě děje, a že je tu teď pro mě, kdybych cokoliv potřebovala,“ připomněla herečka svého současného partnera.

Nakonec se ale přece jen vrátila k manželovi, kterého nařkla ze spolupráce s médii. „Bohužel to podpořil můj nejbližší člověk, jen proto, aby se přestalo o něm psát, že má milenku,“ dodala Patrasová.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček Lucie Gelemová