"Dobrý den, k**y ven!" Alice Bendová u bazénu sundala plavky a...

Alice Bendová 19

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. července 2020 10:45 | Aktualizováno: 9. července 2020 9:29

Herečka Alice Bendová často a ráda provokuje fanoušky vyzývavými fotkami. Ani v šestačtyřiceti se za své křivky rozhodně nemusí stydět! A fanoušci jsou z jejích fotek od bazénu doslova u vytržení!

Alice Bendová rozhodně není žádná stydlivka! Nedělá jí problém před kamerou nebo na sociálních sítích odhalit své přednosti! V bazénu, který má na zahradě, se často fotí nahoře bez a fotky bez mrknutí oka zveřejňuje na Instagramu.

Na nejnovějších fotkách její ňadra zakrývají jen vlasy a okraj bazénu, kvůli kterému není vidět nic, co by snad mohlo útlocitnější povahy pobouřit. Mnohé fanoušci – především ti mužští – by ale ocenili, kdyby Alice přece jen ukázala víc!

„Opět stydlivka. Když už bez horního dílu, tak aspoň ukázat ty nádherné prsa, Alice,“ žádá jeden z příznivců herečky. „Blbá fotka. Kdo tam dal ten rantl, nebo co to je,“ zlobí se na oko další fanoušek. „Bez plavek je to nejlepší, že jo?“ píše Alici pan Michal. „Příště stoupnout na špičky,“ žádá na Instagramu další uživatel. „Dobrý den, kozy ven," píše se v dalším komentáři. 

Herečka přitom před pár měsíci jinými odvážným,i fotkami od bazénu řadu lidí pohoršila. „Nahoře bez. No nevím, co na to děti,“ napsal oblíbené herečce jeden z diskutujících. „Jsme (v rámci domova a počasí) nudisté,“ opáčila mu bez mrknutí oka Alice.

Témata: Alice Bendová