Dominika Gottová: Bod zlomu? Podala v práci výpověď!

Karel Gott s dcerami 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. července 2020 11:00

Možná přichází bod zlomu v životě Dominiky Gottové, která se od návratu do Česka chovala velice spořádaně a poměrně rychle si našla práci. Teď v ní ale podala výpověď. Proč to udělala?

V životní kapitole Dominiky Gottové po jejím návratu domů možná nastává kritická chvíle. Do Česka se v těchto dnech vrátil její manžel Timo Tolkki, to ale není všechno. Sama se totiž rozhodla udělat velké rozhodnutí.

Podle informací webu ahaonline.cz podala výpověď v baru a začala pracovat na hlavní pracovní poměr v lahůdkách, kde doposud jen brigádničila. Dohnala ji k tomu nejistota, kterou způsobila epidemie koronaviru.

Alespoň tak to nejstarší dcera legendárního zpěváka vysvětluje. „V baru je problém nedostatek návštěvníků! Tam to táhli hlavně turisté, a ti teď po koronakrizi skoro nejsou, takže nikdo neví, jak to bude s barem dál,“ řekla serveru.

„Už to takhle nešlo dál kombinovat, byla jsem hodně unavená. Proto jsem se rozhodla svůj pracovní život změnit. Dopředu jasně vím, kdy pracuji a kdy mám volno,“ dodala Gottová.

Témata: Dominika Gottová