Karel Gott (†80) nemá klid ani po smrti! Situace je napjatá, úřady v pohotovosti!

Hrob Karla Gotta 19

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. července 2020 16:09

Karel Gott by už za několik málo dní oslavil 81. narozeniny. Úřady mají proto pohotovost, neboť očekávají zvýšený zájem o jeho hrob. Musely dokonce přijmout zvláštní bezpečnostní opatření.

Pozůstalí po legendárním zpěvákovi Karlu Gottovi jsou opět v napětí. Jeho hrob na pražských Malvazinkách si totiž už několikrát vyžádal zvýšenou pozornost ohledně bezpečnosti.

Stejná situace by se nyní mohla odehrát znovu. Už 14. července by se totiž Gott dožil 81. narozenin. A podle Blesku se očekává, že se lidé k jeho hrobu slétnou ve velkém.

Správa hřbitova i vdova Ivana s tím počítají. Chystají se proto zvýšená opatření, aby se zabránilo tomu, že by kvůli stovkám svíček například mohlo dojít k požáru, jako tomu bylo v minulosti.

"O tomto datu víme, připravujeme se na něj," řekl serveru šéf Správy pražských hřbitovů Karel Šiška. Dodal, že bude zvýšen dohled nad samotným místem zpěvákova posledního odpočinku.

I on patřil mezi obrovské fanoušky zesnulé legendy, věří ale, že se výročí nedožitých narozenin na hřbitově odehraje bez jakýchkoliv větších problémů.

Témata: Karel Gott