Jiřina Bohdalová a karanténa? Takhle to bylo!

Jiřina Bohdalová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. července 2020 14:04

Také Jiřina Bohdalová musela nejžhavější fázi koronavirové epidemie v Česku přečkat v karanténě, měla se však na koho spolehnout. Legendární herečka samotou rozhodně netrpěla.

Důchodci patří k těm, kteří jsou novým koronavirem nejvíce ohroženi. Reflektovat to musela i jinak velice aktivní Jiřina Bohdalová. Legendární herečka musela upravit svůj denní režim. Podle její dcery Simovy Stašové tak alespoň společně zažily výjimečné období.

Stašové přišla domácí izolace vhod. „Celý ten čas jsem vzala jako čas darovaný, který nesmím promarnit. Tolik času pohromadě, který jsem strávila se svojí rodinou, byl opravdu dárkem,“ řekla webu super.cz.

„Přes den jsem si četla a pilovala jsem angličtinu, chodila se svými pejsky na procházky a kolem páté odpoledne jsem vzala pejsky a jela za svojí maminkou, která měla uvařeno, pustily jsme si nějaký pěkný film, nebo přišli synové a povídali jsme si bez televize,“ popsala oblíbená herečka.

Hvězda slavné komedie Pelíšky chtěla čas využít pro svoje budoucí vzpomínky, což se jí podle vlastního názoru podařilo beze zbytku. „Taky jsem si mnohem víc uvědomila, co je vlastně v tom životě lidském nejdůležitější,“ dodala Stašová.

Témata: Simona Stašová Jiřina Bohdalová