Milan Drobný zase mluví o Gottovi! Chtěli jim prý ublížit, ale…

Milan Drobný, český zpěvák a producent.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. července 2020 13:23

Milan Drobný má o kamarádovi Karlu Gottovi pořád co říct. Tentokrát si vzpomněl jen pár dní před nedožitými 81. narozeninami Mistra, které připadají na příští týden. Co zase prozradil?

Někteří lidé už by si nejspíš přáli, aby na to téma mlčel. Milan Drobný a Karel Gott (†80) bývali dobří přátelé, v závěru života druhého jmenovaného se ale rozkmotřili. Přesto teď Mistrův spolužák z konzervatoře chystá zajímavé překvapení.

K nedožitým 81. narozeninám věnuje Gottovi s dvoudenním předstihem celou epizodu svého pořadu. „Prestižní a stále ještě bolavý dál odvysíláme 12. července,“ oznámil Drobný dle webu ahaonline.cz.

Ve vysílání zazní pouze Gottovy písně a příběhy ze společných studentských let. Drobný spoustu příhod zaznamenal také do své nové knihy Všude, kde jsem byl, jsem byl rád, kterou věnoval manželce.

„Chybí mi a bude mi chybět do té doby, než já nastartuji svůj nebeský skútr a odletím za ním. Byli i lidé, kteří nám oběma chtěli ublížit a vrazit mezi nás klín. Ale já i Karel víme, jak vše bylo. Naše přátelství nemohl nikdo narušit,“ dodal Drobný.

Témata: Milan Drobný Karel Gott