Monika Bagárová slavila narozeniny: Nejkrásnější dárek už dostala!

Monika Bagárová s dcerou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. července 2020 11:23

Monika Bagárová o víkendu poprvé slavila narozeniny jako maminka. Soutěž o nejkrásnější dárek byla ovšem rozhodnutá dlouho dopředu. Přesto jí fanoušci udělali velikánskou radost.

Pro Moniku Bagárovou se v posledních měsících mnohé změnilo, kupříkladu je celkem pravděpodobné, že její narozeniny už pro ní nejsou ty nejdůležitější. Neznamená to ale, že by na ně zapomněla.

To ostatně ani nemohla, protože jí ve velkém blahopřáli její fanoušci na sociálních sítích, kterým tedy musela poděkovat. „Děkuji Vám všem za krásná přání k mým dnešním narozeninám,“ napsala v neděli oslavenkyně na instagramu.

Sympatická zpěvačka oslavila 5. července 26. narozeniny. „Děkuji, že jste se mnou, děkuji, že mi píšete milé zprávy i rady ohledně Ruminky. Vážím si každé jedné z nich, i když nejsem schopná na všechny odpovědět. Děkuji, že jste,“ vzkázala.

Příspěvek Bagárová doplnila fotkou s tím nejhezčím dárkem, který letos dostala. Na snímku drží v náručí dceru, která se jí a jejímu partnerovi Makhmudu Muradovovi narodila koncem května.

Témata: Monika Bagárová