Eva Burešová je zase k mání: Po rozchodu plno práce!

Eva Burešová a Marek Lambora 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. července 2020 10:07

Eva Burešová je opět nezadaná, ale pánové to u ní teď z jednoho důvodu nebudou mít vůbec jednoduché. Hvězda seriálu Slunečná na ně totiž jednoduše nebude mít moc času.

Možná i neustále spekulace související s její rolí v seriálu Slunečná, kde se setkává s kolegou Markem Lamborou, vedly k tomu, že se Evě Burešové rozpadl vztah. Potvrdila to bez dalších podrobností již minulý týden.

S tanečníkem Matyášem prý udělali tohle složité rozhodnutí společně. „Rozešli jsme se, nic jsme si neudělali, jsou to již dva měsíce. Každý si jdeme svojí cestou,“ prozradila sympatická herečka webu super.cz.

Maminka tříletého chlapečka Nathaniela úplně nemá na vztahy štěstí, ostatně předtím už jí to nevyšlo právě s otcem syna. Na smutek a sebelítost ale rozhodně nemá čas, protože má momentálně spoustu práce.

Během léta totiž točí seriál Slunečná a pracuje hned na několika divadelních projektech. „Práce mám spousty a jsem za to moc ráda. Rozvrstvila jsem si ji ale tak, aby se to v pohodě dalo zvládat. Jsem také především máma a je pro mě důležité mít čas na syna,“ dodala Burešová.

Témata: Eva Burešová