Timo Tolkki je v Česku: Vyhnul se testu i karanténě! Jak je to jen možné?

Timo Tolkki 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. července 2020 9:30

K nelibosti některých lidí je Timo Tolkki zpátky v Česku, při návratu k nám se přitom zachoval velice nezodpovědně. Vyhnul se totiž testu na koronavirus i karanténě. Jak je možné, že obešel nařízení?

Čtyři měsíce strávil Timo Tolkki v Mexiku, tamní epizodu nakonec označil za obrovskou chybu a v posledních týdnech mluvil o možnosti návratu do Česka, kde žije jeho stále ještě právoplatná manželka Dominika Gottová. Ani jí určitě nepotěší to, jak nezodpovědně se při cestě k nám zachoval.

Finský hudebník totiž obelstil úřady, aby se vyhnul karanténě. Navrátilec z Mexika se totiž podle dosud platných pravidel musí uchýlit do izolace, nebo předložit negativní test na koronavirus. On ale neudělal ani jedno. Jak je to možné?

Podle informací webu expres.cz se nejprve vrátil do Finska, odkud se nakonec přesunul do České republiky. Ze skandinávské země k nám mohl přicestovat bez udání důvodu i nutnosti předložit negativní test či nastoupit do karantény.

Tolkki avizoval, že se chce v Praze setkat s Dominikou Gottovou, která je s tím srozuměna. Opakovaně ale dává najevo, že návrat k Timovi nepřipadá v úvahu, ona sama totiž trvá na rozvodu.

Témata: Timo Tolkki