Spratek Pavel Novotný nahradí Řepkovu lásku Kristelovou. Ta dostala na Barrandově padáka!

Kateřina Kristelová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. února 2018 11:33

Moderátorka Kateřina Kristelová na televizi Barrandov končí. V roli moderátora ji vystřídá bulvární novinář Pavel Novotný.

Vedení televize se s Kristelovou nemazlilo. Po čtyřech natočených dílech pořadu Aféry dostala padáka a nahradí ji Pavel Novotný, kterého Kristelová nemůže vystát.

Ostatně tím, že se nemají v lásce, se ano jeden netají. Útočí na sebe na sociálních sítích a neštítí se na sebe ani podávat žaloby. Výměna za Pavla Novotného je tak pro Kristelovou pořádná rána.

"Nepřísluší mi komentovat něco, co šíří nějaká Káťa prostřednictvím Instagramu nějakého oškubánka z Letné. Určitě bych se rád k moderování vrátil, ostatně přátelé a řada kolegů novinářů o mně ví, že svou vadu řeči jen předstírám. Moderovat Aféry by pro mě bylo velkou ctí, Heidi Janků i Michal Jagelka to dělali skvěle a je to velmi zajímavý formát. Podobná příležitost se neodmítá," řekl serveru Super.cz Novotný.

Sama Kristelová se ale snaží chovat profesionálně. "Já myslím, že je to skvělý výběr a Pavel Novotný bude stoprocentně lepší než já. Je to charismatickej, inteligentní muž," uvedla pro server.

Témata: Kateřina Kristelová Pavel Novotný TV Barrandov