Felix Slováček upřímně o vztahu s Dádou: Je to…!

Dagmar Patrasová a Felix Slováček 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. července 2020 13:40

Osobní život Felixe Slováčka je v posledních letech řádně zamotaný, především vztah s manželkou Dádou Patrasovou kvůli tomu není zrovna ideální. Populární hudebník prozradil, jak to teď mezi nimi je.

Felix Slováček a vztahy, to je kapitola sama pro sebe. Známý hudebník už několik let udržuje mimomanželský poměr s výtvarnicí Lucií Gelemovou, což pochopitelně komplikuje vztah s manželkou Dádou Patrasovou.

Podle jeho slov v tomto ohledu nic zásadně nezměnily ani zdravotní problémy jejich dcery Aničky. „Jako rodinu nás to rozhodně nestmelilo. A myslím si, že na to není žádná nemoc, která by to dokázala,“ řekl webu expres.cz.

Slavný saxofonista následně prozradil, jak se v současnosti věci mají mezi ním a jeho ženou. „Ne že bychom byli na kordy. Já na to nemám termín. Je to takové vyčerpané,“ vysoukal ze sebe nakonec k tomuto tématu.

Slováček na závěr potvrdil, že se nic nemění a že bude dál s Gelemovou. O případném rozvodu s Patrasovou se však moc bavit nechtěl. „Tady bych to utnul. Už jsem toho napovídal dost,“ dodal.

Témata: Felix Slováček Dagmar Patrasová