Maminka Ewa Farna radí se vztahy: Pánové, musíte....

Ewa Farna 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. července 2020 10:30

Syn zpěvačky Ewy Farne (26) nedávno oslavil první narozeniny. Od porodu už stihla získat řadu zkušeností a tak teď radí ostatním maminkám a tatínkům, jak se mají chovat, aby měli spokojenou rodinu!

Malý Artur v červnu oslavil první narozeniny. Jeho rodiče, zpěvačka Ewa Farna a její muž Martin Chobot, už jsou dávno v plném pracovním nasazení, přesto si dokáží najít chvíli, aby si svého prvního potomka dosytosti užili.

Zpěvačka teď radí všem rodičům, jak si to zařídit, aby měli šťastný život! „Tvářím se jak v reklamě na šampon. Ale není to reklama na šampon. Ani na nic jinýho,“ směje se nad svou fotkou na instagramu zpěvačka.

„I když - vlastně jo- pánové, když dopřejete svým partnerkám - maminkám trochu času (občas fakt stačí málo!) na své aktivity, bude usměvavější, ještě spokojenější maminka= šťastnější žena,“ radí chlapům Ewa Farna. Navíc, když se prý pánové budou chovat podle její rady, budou z toho mít také užitek! „A vy budete moct budovat krásný vztah se svým dítětem. Win-win,“ dodala Ewa, která naznačuje, že to bude výhra pro obě strany.

Témata: Ewa Farna