Jitka Boho čelí drsnému útoku: Jsi na tom blbě, ty hvězdo! Zničila jsi našemu Lukymu život!

Válková, Jitka 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. července 2020 10:05

Už to bude téměř rok, co Jitka Boho Válková (28) odešla od svého manžela, hudebníka Lukáše Boho (35). Po dlouhých měsících teď ale opět září štěstím! Veřejnosti představila svého nového přítele. Jenže rodina jejího manžela jí to dala pěkně sežrat!

I když zpěvačka a moderátorka Jitka Boho už loni v srpnu odešla od svého muže, stále není oficiálně rozvedená. Přesto opět našla lásku – světu představila nového přítele, režiséra Matěje Lišku (43).

Zobrazit příspěvek na Instagramu

??‍♀️Tak tohle je muj kluk! Pravda, ze uz dost prerostlej? Koukam na nej jak na svatej obrazek (i kdyz teda svatej asi rozhodne nebyl?) No...nejaky ten patek uz to bude, co mi zamotal hlavu?. Nebyt meho zlomeneho palce (jooo, co clovek pro lasku neudela, ze??), asi bychom to nikam nedotahli , teda my to stale tahnem a doufam, ze tahnout uz budem naporad?. Ale dost jsem se ponaucila z malovani si ruzove budoucnosti??‍♀️, takze se na to divam zcela realisticky?. Oba uz mame neco za sebou, On o “par” let zkusenosti vic??, kazdy mame svou minulost, z minulosti nase nejmilovanejsi ditka❤️ a ted ta budoucnost, kterou si moc planovat nechci, co bude, bude??. Jedno vim ale jiste, jsem v tom az po usi a - JE TO BOŽÍÍÍ! ? (??‍♀️promin, mily, pujcila jsem si tva slova?) #jetoprostefajn #cobudebude foto z @farm.up od @nora.barnhart ??

Příspěvek sdílený JITKA BOHO (@jitkaboho), Čen 23, 2020 v 8:51 PDT

Většina jejích fanoušků jí nový vztah ze srdce přeje, najdou se ale i tací, kteří se domnívají, že právě kvůli Liškovi Jitka Boho od manžela odešla. „Dalo se čekat, že je v tom někdo třetí,“ napsal hvězdě show Tvoje tvář má známý hlas jeden z diskutujících na instagramu. Podle Jitky je to ale úplně jinak. „Nikdo 3. v tom nikdy nebyl. Odešla jsem z úplně jiných důvodů,“ ujišťuje.

Další byli překvapeni, že Jitka už není se svým manželem Lukášem. „Teď nevím, jestli je to sranda, nebo máš, Jíťo, jinýho muže? A já myslela, že máte fajn vztah, tak teď hodně štěstí,“ napsala udivená fanynka. „Nedělám. V srpnu to bude rok od odchodu od manžela.. Některé věci si člověk neplánuje. Už to tak je. Ale jinak moc děkuji,“ odpověděla jí Boho.

Do diskuze se podle serveru Aha! Zapojila i příbuzná Jitčina právoplatného manžela. „No ty vole, takovou opici sis našla. To už jsi na tom hodně blbě, ty slavná hvězdo. Akorát si zničila život našemu Lukymu...“ navezla se do Jitky muzikantova teta Jarmila Z.

Zpěvačka si to ale nenechala jen tak líbit. A manželovu příbuznou pořádně setřela. „Milá Jarmilo, že jsme si i potykaly, když jsme byly společně na obědě i s vaším synovcem Lukášem. Nikdy bych se o nikom nevyjádřila jako vy zde,“ vzkázala jí naštvaná Jitka.

To ale nebylo zdaleka vše. „Kdo komu zničil život? Vy jste s námi žila? Víte pravý důvod, proč jsem odešla? Možná byste se divila. Přeji vám a vaší rodině jen to dobré,“ dodala vytočená Jitka Boho.

Jitka a Lukáš jsou sice stále manželé a mají spolu dceru Rosalii, jejich vztahy jsou ale na bodu mrazu. Hudebník chtěl, aby se jeho manželka vzdala příjmení Boho, Navíc si prý nepřeje, aby Jitka dál vystupovala s písničkami, které společně vytvořili.

Témata: Jitka Boho