Hana Gregorová: Zbavuje se vzpomínek na Brzobohatého!

Hana Gregorová a herečka Diana Mórová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. července 2020 18:56

V září to bude osm let, co navždy odešel legendární herec Radoslav Brzobohatý. Jeho žena se teď zbavuje další vzpomínky na něj. Po společném divadle se prý pustila do prodeje lukrativní nemovitosti.

Hana Gregorová se podle dostupných informací pokouší prodat dům, který obývala společně s Radkem Brzobohatým. Prý tak chce ukončit nějakou životní etapu a posunout se dál. Na manžela přitom nedávno dojemně vzpomínala.

V pořadu Xaver a host popsala třeba jejich první setkání. „Přijela jsem do Tater na natáčení a tam jsem ho uviděla. Byl oblečený v uniformě celníka a já si říkala, že to bude asi on. Když mi Radek stiskl při natáčení ruce, jakoby mnou projel blesk,“ svěřila se dle webu rozhlas.cz.

Jiskra přeskočila, oba herci spolu založili rodinu, když se jim narodil syn Ondřej, dnes velice známý hudebník. „Pro Radka bylo hraní po rodině to nejdůležitější v životě. Rozhodli jsme se tak jít a založit divadlo,“ připomněla Gregorová.

Podobně jako to udělala s domem, už se „zbavila“ manželova divadla. „ Bez Radka jsem neměla sílu, to on byl můj hnací motor. Bez něj jsem byla velmi vyčerpaná a starost o divadlo mě začala zmáhat,“ přiznala s odstupem času s tím, že se kolem toho objevilo mnoho nepravd.

Témata: Hana Gregorová Radoslav Brzobohatý