Jaromír Jágr: Proč ho s Dominikou načapali zrovna ve Špindlu?

Jaromír Jágr 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. července 2020 18:00

Existenci nové známosti Jaromíra Jágra prozradil výlet do Krkonoš. Kdekdo se možná ptal, co tam hokejová legenda dělala. Teď se objevily nové informace, které leccos naznačují. Jsou za tím velkolepé plány?

Poslední rok se věnoval výhradně sportovním záležitostem, v těchto dnech se ale opět řeší i osobní život Jaromíra Jágra, a to od chvíle, kdy byl s tajemnou kráskou přistižen v luxusním hotelu ve Špindlerově Mlýně.

Jak se však ukazuje, legendární hokejista možná v Krkonoších řešil i pracovní záležitosti. V médiích se totiž ve středu objevila informace o jeho impozantních plánech, které se týkají slavného zimního střediska.

Podle informací webu idnes.cz by se ve Špindlerově Mlýně měla uskutečnit dvě hokejová utkání pod širým nebem, a to u příležitosti zahájení lyžařské sezóny. Sám olympijský vítěz z Nagana by se měl objevit na ledě.

Zápas by totiž na místě mělo sehrát Jágrovo Kladno s nedalekým Vrchlabím, kteří se setkají v příští sezóně v první lize. Vrcholem by pak mělo být extraligové utkání mezi Hradcem Králové a pražskou Spartou.

Témata: Jaromír Jágr