Kopřivová a Dubovický: Je tohle konečně důkaz o rozchodu?!

Veronika Kopřivová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. července 2020 15:25

Nějaký čas už se spekuluje o rozchodu mezi Veronikou Kopřivovou a Miroslavem Dubovickým, avšak ani jeden z nich to zatím nepotvrdil. Tohle by ale mohl být důkaz, že je to pravda.

Když to loni po rozchodu s Jaromírem Jágrem dala Veronika Kopřivová dohromady s kolegou Miroslavem Dubovickým, zamilovaný páreček spolu cestoval všude možně po světě. Tomu je, alespoň to tak vypadá, nyní konec.

V médiích už se objevily spekulace o rozchodu, který však ani jeden z nich nepotvrdil. Modelka připomněla, že se o soukromých věcech bavit nehodlá. Jenže náznaků, že na tom něco pravdy bude, dál přibývá.

Současná situace již opět umožňuje cestování do některých koutů světa, čehož se Kopřivová rázem rozhodla využít. Na sociálních sítích už se hlásí ze zahraničí. „Poprvé ve Francii. Balkón, výhled, víno, kniha,“ okomentovala jednu z fotografií.

Zatímco ona si užívá slunného počasí v zemi galského kohouta, Dubovický řeší možnost vycestovat do úplně jiné země. „Jak to vidíte? Dostaneme se ještě letos do Ameriky?“ ptá se příznivců na instagramu.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický