Petr Kolář: Čím vším se živil před muzikou?

Petr Kolář 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. července 2020 13:28

Letos na jaře možná zase přemýšlel, že by nastoupil do práce, protože veškerá vystoupení byla kvůli koronaviru v nedohlednu. Populární zpěvák Petr Kolář si v minulosti vyzkoušel hned několik zajímavých zaměstnání.

Dnes už mají Petra Koláře všichni zafixovaného jako úspěšného zpěváka, v počátcích kariéry to však neměl jednoduché a musel se živit rukama. Před lety o tom povídal v rozhovoru pro web denik.cz.

Rodák z Českých Budějovic chtěl jít původní na konzervatoř, ale neměl odpovídající prospěch. „Můj otec býval myslivec, já chtěl být v přírodě a jít ve šlépějích svého táty, tak jsem šel na lesárnu do Vimperka,“ vysvětloval.

Díky tomu má Kolář výuční list jako mechanizátor lesní výroby, v oboru pak dokonce pracoval. „Dělal jsem v lesním závodě na Hluboké, musel jsem tam být v šest hodin, takže jsem vstával v půl páté, a to jsem hodně trpěl,“ přiznal.

Vyzkoušel si dokonce práci v zahraničí, konkrétně v truhlářské firmě ve Vídni. „Dělal jsem kazetové stropy. Byla to dobrá práce, ale 14 hodin denně, spali jsme v maringotkách, jedli pytlíkové polévky. Poznali jsme, že když člověk tvrdě pracuje, tak za to něco má. Dělal jsem to dva roky,“ prozradil oblíbený zpěvák.

Témata: Petr Kolář