Šafářová a Plekanec: Chtějí DRUHÉ DÍTĚ?

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová ukázali dceru Leontýnku 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. července 2020 11:25

Lucie Šafářová se poprvé stala maminkou teprve před několika měsíci, přesto už se řeší, jestli bude Leontýnka jedináček, nebo ne. Tenistka dostala na toto téma otázku na tělo. Jaká byla odpověď?

Už přes půl roku jsou Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec rodiči společné dcery Leontýnky, která má dva starší nevlastní sourozence z tatínkovy strany. Zatímco tenistka se všechno musela učit, její partner už měl spoustu zkušeností.

„Pomáhá s čímkoliv. Spoustu rad s miminkem mi dával, protože má samozřejmě zkušenosti po dvou synech a musím říct, že je opravdu skvělý táta. Přebaluje, nevadí mu to a dělá všechno, když je třeba,“ svěřila se webu super.cz.

V poslední době se objevilo několik spekulací o nejslavnějším českém sportovním páru současnosti. Lidé si například všimli prstýnku na ruce někdejší grandslamové finalistky a řešili, zdali nedojde na svatbu.

Spolehlivou odpověď na to nedostali, což platí i v případě dalšího tématu, a to rozšíření rodiny. Je to u nich na pořadu dne? „Uvažovali, ale necháme si to pro sebe,“ dodala Šafářová.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec