Další rána pro Pomejeho! Opustí ho manželka?

Jiří Pomeje

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. února 2018 15:41

Jiří Pomeje schytává další životní ránu. Poté, co kvůli rakovině podstoupil dlouhou hladovku, několik ozařování, operaci a nakonec přišel o hlas, mu teď hrozí samota. Manželka Andrea mu totiž dala ultimátum.

Po návratu z nemocnice Pomejeho nečekal vytoužený klid, naopak. Manželka Andrea mu dala ultimátum. "Řekla jsem mu, že pokud začne žít minulým způsobem života, tak u toho být už nechci. Věnovala jsem rok svého života tomu, aby změnil přístup ke svému zdraví a uzdravil se. Kdyby začal opět pít ligu, byla bych hodně smutná, protože by to ukázalo jen to, že pokoru nezískal,“ řekla webu Expres.cz.

Jeho zdravotní problémy pouze odložily ty manželské. "Máme celkem nestandardní život a našly se situace, kdy bychom rozvodové papíry podepsali oba na místě, ale konkrétní nebudu,“ přiznala už dříve Andrea.

Pomeje ale nemá ani tak lehký život. Utápí se v dluzích a je na manželce finančně závislý, navíc neměl daleko ke sklence alkoholu. To by mu ale nyní neprospělo ani po zdravotní stránce. Pomeje už téměř rok bojuje s rakovinou hrtanu. Oporou v jeho těžké chvíli není jen jeho rodina, ale i veřejnost a dokonce i kolegové. 

Ani s dcerou ale momentálně nemůže pracovat na prohlubování vztahu. "Jirka nemluví a s Aničkou nemůže komunikovat jinak než neverbálně. Jirka je s doktory domluvený na voperování umělé hlasivky. Ta vytváří přirozený hlas," řekla Andrea dříve Blesku. 

Pomejemu by se tak mohl splnit sen a vrátit se mu ztracený hlas. Kdy to bude zatím není jasné, doufejme ale, že brzy. Pomejeho stav se totiž postupně lepší. Po operaci má stehy v jícnu a je na tekuté stravě, přesto si pochutnává třeba na zmrzlině. 

Témata: Jiří Pomeje Andrea Pomeje