Petr Witowski: Ví o novém vztahu manželky Světlany?

Petr Witowski

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. července 2020 10:00 | Aktualizováno: 2. července 2020 20:32

Kolem osoby Světlany Witowské je v posledních dnech a týdnech pořádně rušno. Oblíbená moderátorka podle všeho navázala nový vztah. Ví o něm její manžel Petr Witowski?

Světlana Witowská v posledních týdnech zase poutá pozornost ve velkém. Před lety si ji možná i užívala, když slyšela ze všech stran chválu za způsob vedení debaty prezidentských kandidátů, teď se však řeší její osobní život, což už tak příjemné není.

Celé to začalo oznámením, že z rodinných důvodů končí ve dvou hlavních zpravodajských relacích České televize, protože se chce více věnovat synovi. V posledních dnech se ale objevily další zajímavé informace.

Jak jsme vás informovali, oblíbená televizní moderátorka má podezřele blízko k diplomatovi Petru Kolářovi, s nímž byla viděna v jižních Čechách. Naopak manželství s šéfem pražského dopravního podniku je u konce.

„Vzhledem k tomu, že mé manželství s Petrem Witowskim bylo formálně ukončeno začátkem roku po vzájemné dohodě, mám za to, že mám právo navázat nový vztah, o kterém jsem stále ještě manžela informovala,“ řekla Witowská webu extra.cz.

Témata: Světlana Witowská (dříve Zárubová) Petr Witowski