Vendula Pizingerová ukázala miminko: Tady něco nehraje!

Vendula Pizingerová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. července 2020 9:22 | Aktualizováno: 3. července 2020 10:21

Tady něco nehraje, museli si včera říkat uživatelé sociálních sítí. Vendula Pizingerová tam zveřejnila fotografii, na níž drží v náručí miminko. Přivedla snad už na svět dalšího potomka?

Jsou to teprve dva měsíce, co Vendula Pizingerová k překvapení celého Česka oznámila, že je v 48 letech opět těhotná. Příchod prvního společného potomka se současným manželem Josefem tedy zatím není na pořadu dne.

Proto fanoušky vdovy po známém hudebním skladateli překvapila fotografie, která se ve středu objevila na jejím instagramovém profilu. Pizingerová totiž na snímku drží v náručí miminko. Všem bylo samozřejmě jasné, že nejde o její dítě.

„Včerejší Anna,“ okomentovala snímek nastávající maminka. Následně prozradila, že fotografie vznikal při návštěvě kladenské porodnice s organizací Kapka naděje. Její prezidentka s sebou přivezla dary v hodnotě 250 tisíc korun.

Samotná Pizingerová má termín porodu začátkem října, ještě si tedy užije tři měsíce těhotenství. I když pohlaví miminka ještě nezná, nad jmény už přemýšlí. Zatím to vypadá na Josefa nebo Josefínku.

Témata: Vendula Pizingerová