Marek Ztracený si začal plnit sen: Jedna věc mu v životě chyběla!

Marek Ztracený se pustil do stavby domu pro rodinu 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. července 2020 19:49

Umělci často mívají mnoho snů, které se netýkají pouze práce, přece jenom jsou to také jen obyčejní lidé. Názorně se to ukazuje v případě Marka Ztraceného, kterému doteď v životě chyběla jedna věc.

Marek Ztracený měl mnoho snů, jeden pracovní si stihl splnit krátce před vypuknutím koronavirové pandemie, když si zakoncertoval v pražské O2 aréně. Další, o dost osobnější sen si začal plnit v těchto dnech.

V rodné Železné Rudě se pustil do stavby rodinného domu. „Dnes se začal plnit velký sen jedné ‚ztracené‘ rodiny… strom jsem zasadil, syna zplodil, ale jedna věc tam stále chyběla… takže tohle bude náš ‚hrad‘. Ne velikostí, ale významem,“ oznámil na instagramu.

Oblíbený zpěvák a skladatel si na to pochopitelně pozval odborníky, bez kterých se žádná větší stavba neobejde. O podobě nemovitosti má ale evidentně jasnou představu.

„S velkým jídelním stolem, terasou, kde budeme grilovat a zvát všechny naše známé, s pokojem pro hosty, studiem, kde budou vznikat nove písně, posilovnou a bazénem, kde si budeme s malým hrát na žraloky… a taky se zahradou, kde bude prý běhat jeden vysněný pes,“ dodal Ztracený.

Témata: Marek Ztracený