Jak je na tom Vít Starý z Mandrage? Mlčení je u konce, rodina promluvila!

Vít Starý 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. července 2020 18:52

V prvních týdnech letošního roku sledovalo okolnosti konce kapely Mandrage opravdu hodně lidí, za viníka byl přitom často označován zpěvák Vít Starý. Teď se o něm po několika měsících objevily nové informace.

Poměrně neslavně končila po úspěšných letech činnost kapela Mandrage, když počátkem letošního roku odehrála poslední koncert, a to již bez svého problémového zpěváka Víti Starého, který měl mít potíže s návykovými látkami.

Po frontmanovi se v podstatě slehla zem, jediné informace o něm podávali členové kapely či další lidé z jeho okolí. Otázkou však bylo, čemu z toho, co říkali, se dalo věřit. Teď zničehonic promluvila osoba přímo z rodiny.

Konkrétně jde o jeho maminku Janu, která webu expres.cz prozradila, že se Víťa „má dobře a pracuje na sobě“. Celou dobu se prý navíc může spolehnout na podporu rodiny a nejbližších přátel.

Zároveň narovinu přiznala to, o čem se spekulovalo už na začátku roku. Starý byl na léčení. „Ano, léčbu absolvoval, a to na přelomu prosince a ledna. Není to ale krátkodobá záležitost,“ konstatovala jeho maminka.

Témata: skupina Mandrage