Těhotná Arichteva už ví pohlaví miminka! Byla zklamaná?!

Veronika Arichteva 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. července 2020 17:57 | Aktualizováno: 2. července 2020 16:51

Veronika Arichteva letos po letech spekulací konečně oznámila těhotenství, o kterém velice otevřeně informuje fanoušky. Ti už proto vědí, že se jí narodí kluk. Přála si to tak oblíbená herečka?

Veronika Arichteva s manželem Biserem se těší na prvního společného potomka. Už několik dní víme, že to bude kluk, který bude pravděpodobně mít umělecké vlohy jako rodiče, kteří se pohybují ve světě divadla a filmu.

Je však ještě brzy řešit jeho budoucnost, zvlášť když do porodu zbývají ještě dva měsíce. Režisér nyní prozradil, jak to s pohlavím miminka měli. „Veronika hrozně chtěla holku, takže myslím, že ještě bude tlak,“ přiznal webu blesk.cz.

Jemu samotnému na tom podle všeho až tak moc nezáleželo. „Je mi jedno, jestli to bude kluk, nebo holka. Samozřejmě šťastná i tak,“ konstatoval zcela zřejmou věc, že se jeho manželka na dítě beztak těší.

Zatímco pro oblíbenou herečku půjde o zcela nevyzkoušenou životní zkoušku, Arichtev už má jisté zkušenosti. Z předchozího vztahu má syna. „Veronika jako prvorodička se na mateřství hodně připravuje, čte si o tom, občas se mě ptá, ale nechci dělat chytrýho,“ svěřil se.

Témata: Veronika Arichteva