Anna Polívková na místě tragického výbuchu v Praze: V domě bydlí její maminka!

Anna Polívková 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. července 2020 14:49

Na místě tragického výbuchu, ke kterému došlo ve středu dopoledne v Praze, se objevila herečka Anna Polívková. Důvod byl jasný. V postiženém domě totiž bydlí její maminka Evelyna Steimarová.

Chvíle nejistoty prožila dnes dopoledne Anna Polívková. Ve Strojnické ulici v pražských Holešovicích, kde žije její maminka Evelyna Steimarová, se odehrávalo pořádné drama. Při výbuchu a následném požáru dvou bytů zde zemřel muž, dalších několik lidí se zranilo.

Mezi evakuovanými podle webu blesk.cz nechyběla ani známá herečka, která nedávno oslavila 75. narozeniny. Před domem se setkala s milovanou dcerou, která na místo vyrazila hned, jakmile se dozvěděla, co se stalo.

Podle informací od pražských hasičů už je v tuto chvíli na místě také psycholog, který byl povolán s ohledem na úmrtí jedné osoby. Statik po zhodnocení situace oznámil, že se obyvatelé kromě požárem zasažených bytů mohou postupně vrátit.

Někteří nájemníci promluvili o intenzitě výbuchu, slyšeli ho dokonce i ti, kteří mají okna na druhé straně. Radnice městské části Praha 7 už pro postižené zajistila náhradní byty a mimořádnou finanční pomoc.

Témata: Anna Polívková Evelyna Steimarová požár