Odvážná Kuklová: Rakovina ji připravila o prsa, přesto se fotí ve spodním prádle!

Michaela Kuklová 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. července 2020 13:19

Herečka Michaela Kuklová (52) se prala s vážným zdravotní problém. Svůj boj na rakovinou prsu vyhrála, s nádorem jí ale lékaři odstranili i obě prsa. I přesto se ale Míša nebojí ukázat své tělo ve spodním prádle!

Michaela Kuklová se musela potýkat s rakovinou prsu. Nerada ale říká, že s ní bojovala. Proč? „Média neustále píšou, že bojuju. Ale já to slovo nikdy nepoužila. Bráním se tomu a je mi trapně vůči těm, co bojují. Já se jen léčím a věřím, že vyléčím. Proč by to nemělo dopadnout? Rakovina prsu se dnes léčí téměř ve sto procentech. Je to zbytečný strašák,“ uvedla nedávno v pořadu Terezy Kostkové (44) na Českém rozhlase Dvojka.

Vyšetření podle ní dopadla dobře a šest dnů po operaci už stála na jevišti. „A jestli někde zůstala nějaká zatoulaná buňka, zmákne to hormonální léčba, můj imunitní systém, to že jsem v pohodě a že to tak cítím. Opravdu mám respekt, ale strach vůbec,“ tvrdí herečka.

Protože přišla obě prsa, nabízí se teď plastická operace, která by jí mohla pomoci získat je zpět. „Nechce se mi na další operaci, kdy mi budou vracet moje vnady, protože se trochu děsím bolesti. Zase ta vidina, že budu vypadat líp a budu zase ženská, je krásná,“ popisovala nedávno Kuklová.

Přes všechny problémy, které měla, se herečka svým fanouškům snaží ukázat, že rakovinou ani odebráním prsou život nekončí. Prozatím nosí speciální spodní prádlo. Dokonce se v něm vyfotila a snímek zveřejnila na sociálních sítích.

„Milé dámy, často se mě ptáte, kde nakupuji speciální prádlo, plavky atd. Děkuji majitelce Studio Ludwig Martině Reimerové, která Vám diskrétně poradí, jak vše zvládnout. Je možno poradit se s ní už před operací. Opravdu doporučuji. Ženou za všech okolností,“ radí ženám, která mají stejný zdravotní problém jako ona.

Na první pohled není vůbec poznat, že by Kuklová neměla ňadra. V hastagu naznačila, že za to mohou epitézy, tedy náhrada prsu nebo jen jeho části, která byla operativně odstraněna. Nosí je také například ženy s vrozenou vadu prsu.

Témata: Michaela Kuklová