Do koho se zahleděl Jaromír Jágr? Nové svědectví o tajemné Dominice!

Jaromír Jágr 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. července 2020 12:56

O tajemné Dominice, do které se podle všeho zahleděl legendární hokejista Jaromír Jágr, zatím kolují především kusé informace. Teď se objevilo nové svědectví o její modelingové kariéře.

Přes rok byl Jaromír Jágr nezadaný, teď to ale vypadá, že má konečně novou známost. V červnu jej totiž spatřili v luxusním hotelu ve Špindlerově Mlýně, kde mu dělala společnost jistá Dominika Branišová, s níž se měl seznámit již o několik měsíců dříve.

Jak zjistil web expres.cz od jedné z modelingových agentur, tajemná kráska se touto profesí živí minimálně od roku 2011 a procestovala díky ní svět. Podívala se do Milána, Los Angeles, Istanbulu, Pekingu nebo Šanghaje.

Redakce zmíněného serveru také mluvila s mužem, který tvrdí, že Branišová měla vždycky rád večírky a užívala si, což bylo prý „velké mínus“. Renomé jí údajně nezvedalo ani to, že měla být až příliš moc koketní.

Je ale otázkou, co je na tom vlastně pravdy. „Je to hodná holka, která si vždy šla za tím, co chtěla. Mnohdy musela morálka stranou,“ dodal jiný zdroj webu.

Témata: Jaromír Jágr