Vendula Pizingerová: PRAVDA o pohlaví a jménu miminka!

Vendule Pizingerové už se rýsuje bříško 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. července 2020 10:01 | Aktualizováno: 1. července 2020 21:55

Vendula Pizingerová už se těší na dalšího potomka, který by měl přijít na svět na podzim. Do té doby je třeba vyřešit mnoho důležitých záležitostí. S manželem už se tedy pochopitelně baví o jménu miminka.

Vendula Pizingerová poměrně otevřeně mluví o těhotenství, které oznámila na den přesně před dvěma měsíci. Možná i jí samotnou překvapilo, že se na ně s jejím výrazně mladším manželem Josefem v jejích 48 letech usmálo štěstí.

Nastávající rodiče už znají termín porodu, pomalu už jistě vyhlížejí začátek října. Do té doby mají ale ještě spoustu času přemýšlet např. o jménech. Nejdůležitější roli při tom ale pochopitelně sehraje pohlaví miminka.

Vdova po hudebním skladateli pochopitelně nic nepodceňuje a chodí na lékařské prohlídky. Odpověď ale zatím nezná. „Na ultrazvuku je stále vidět jen pupeční šňůra, zatím tak nebylo možné zjistit, jestli to je kluk, nebo holka,“ přiznala webu super.cz.

„Na ultrazvuku je stále vidět jen pupeční šňůra, zatím tak nebylo možné zjistit, jestli to je kluk, nebo holka. Já bych samozřejmě chtěla holčičku, Josef i syn Jakub mají jasno, že to musí být kluk. Josef má v životě ve všem kliku, tak se obávám, že šťastnější bude on. Ve jméně už máme jasno. Bude to Josef, nebo Josefína,“ dodala Pizingerová.

Témata: Vendula Pizingerová