Lucie Šafářová o dítěti s Plekancem: Očekávání vzaly za své!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec s dcerou Leontýnkou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. července 2020 9:25

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec jsou už několik měsíců rodiči dcery Leontýnky. Zatímco druhý jmenovaný už měl jistou průpravu, tenistka to celé zažívá poprvé. Jak zatím roli maminky zvládá?

Již více než půl roku mají Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec doma dceru Leontýnku. Zatímco novopečená maminka poznávala radosti a strasti mateřství poprvé, hokejista už díky dvěma synům z předchozího vztahu věděl, do čeho jde.

Překvapená tedy pochopitelně byla především Šafářová. „Čekala jsem, že to bude krásný, a těšila se moc na malou, ale předčilo to moje všechna očekávání,“ svěřila se webu extra.cz. Je pochopitelné, že to také předčilo všechny sportovní úspěchy.

Bývalá úspěšná tenistka si rovněž zvyká na nový druh únavy, který ze sportu neznala. „Fascinuje mě, kolik toho člověk zvládne v únavě, když je málo spánku, a jak rychle se tělo vrátí do normálu,“ přiznala.

Leontýnka je podle názoru maminky velmi akční a předčasně vyspělé dítě. O její budoucnosti ale zatím nepřemýšlí. „Jsme ale akční sportovní rodina, tak snad bude sportovat s námi. Kdo ví. Hlavní ale je a bude, že je zdravá,“ dodala Šafářová.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec