Karel Gott (†80) PŘEŽIL SVOU SMRT? Šokující prohlášení, kterého si nikdo nevšiml!

Karel Gott 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. června 2020 19:59

Karel Gott byl hvězdou prvního formátu, který zemřel krátce po svých 80. narozeninách. Během nich poskytnul několik rozhovorů i zahraničním médiím, a v jednom promluvil o své smrti.

Karel Gott budil vášně. Fanoušci ho milovali a hltali každé jeho slovo. Jelikož byl oblíbený nejen v tuzemsku, není překvapením, že i zahraniční novináři o něj měli zájem.

Německá média ho před jeho 80. narozeninami označila například za první světovou hvězdu z Česka, ikonu populární hudby nebo Zlatý hlas z Prahy. Magazín Stern ale přinesl i rozhovor, v němž Gott přiznával, že každý den cítí, jak se blíží smrt.

V rozhovoru také přiznal, že v minulosti opakovaně uvažoval o možnosti opustit Československo a odejít na Západ. "Ale pak jsem myslel na to, že by to nebylo fér vůči mému publiku doma," uvedl.

Interview se následně vrátilo ke zpěvákovým zdravotním problémům z posledních let. "Lékaři mi řekli: 'Ještě před 15 lety byste už byl mrtvý'. Takže jsem tu, ale jen proto, že dnes technika a chemie a zkušenosti doktorů moje neuvěřitelné přežití umožnily," řekl tehdy Gott o rakovině, s níž bojoval v roce 2015.

Témata: Karel Gott