Kristýna Leichtová: Po zveřejnění FOTKY Z DOMÁCÍHO PORODU se strhla lavina!

Kristýna Leichtová s dcerou 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. června 2020 9:17 | Aktualizováno: 30. června 2020 13:29

Dnes už dvojnásobná maminka Kristýna Leichtová zveřejnila fotku z porodu. Rozárka se ale nenarodila v porodnici, nýbrž doma. A to někteří fanoušci herečky náležitě "ocenili".

Leichtová zveřejnila emotivní fotku z porodu, který proběhl doma ve vaně. Velmi intimní snímek najdete nahoře v galerii, herečka k němu na Instagramu dodala, že se její dcera narodila rychle a bezpečně, za asistence Dorotky, Vojty a porodní asistentky."

"Jsem absolutně šťastná, že to tak bylo. Domácí porod není pro každého, pro nás ano. Možnost volby je důležitá!!!" dodala. Za svá slova se dočkala podpory od fanoušků, ale i nepříliš vřelého přijetí.

"A já jsem asi rozmazlená, krom hazardu bych nechtěla rodit v bytě kde nám 365dni v roce líná pes, chodit po bytě a nechávat za sebou odtoky plodové vody, nechtěla bych doma cítit pach krve, který se rád drží, nechtěla bych aby po mě můj manžel myl vanu a záchod, naše látková sedačka by asi pak letěla oknem atd. ....a to jsem zdravotník a nemám doma naklizeno 24/7..." napsala jedna z jejích fanynek.

"Myslím si, že malá Dorotka u porodu rozhodně být neměla..." podotkla další. "Pro mě jsou porody doma zbytečný hazard. Mám za sebou dva porody a dcera několik minut po porodu měla problémy s dýcháním a skončila na přístrojích, nakonec díky lékařům tu mám zdravou a šťastnou 2letou holčičku. Kdybych rodila doma, raději nechci domýšlet..." uvedla například jiná fanynka.

Témata: Kristýna Leichtová