Usmálo se na Petru Kvitovou štěstí? Žhavé spekulace o nové lásce!

Petra Kvitová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. června 2020 16:50

Petra Kvitová v poslední době o vztahy moc nestála, po strašlivém přepadení se ani nebylo čemu divit. Teď se ale zdá, že se na ní možná usmálo štěstí. Objevily se totiž spekulace o nové lásce.

Petra Kvitová většinou „lovila“ mezi sportovci, především pak přímo mezi tenisty, ať už vzpomeneme Adama Pavláska nebo Radka Štěpánka. Teď prosákly do médií další spekulace týkající se jejího partnerského života.

Existují totiž náznaky, že navázala vztah se svým trenérem Jiřím Vaňkem, který s ní strávil celé kritické období posledních několika let. Snad ani není třeba připomínat, že wimbledonskou vítězku před pár lety přepadli a vážně poranili.

„Mezi Petrou a Jirkou to zajiskřilo před několika měsíci. Od manželky se měl odstěhovat na konci minulého roku,“ prozradil zdroj webu expres.cz s tím, že není nijak výjimečné, že se trenér zamiluje do své svěřenkyně.

Vaňkova stále ještě právoplatná manželka Markéta pro server odmítla cokoliv komentovat s tím, že nechce být neslušná. Údajně ale spekulacím o vztahu svého muže s Kvitovou nevěří.

Témata: Petra Kvitová